algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

El complex de Can Roses obté llicència municipal per acabar les obres

Després d'uns mesos de polèmica, l'Ajuntament de Sóller ha decidit finalment concedir la llicència a la promotora del complex turístic de Can Roses, ubicat en el carrer Quadrado de Sóller.

Aquesta obra fou denunciada fa uns mesos per veïns del carrer on està situada per considerar que es feien feines que no s'ajustaven al projecte presentat a l'Ajuntament.

Després de la corresponent inspecció realitzada pel zelador municipal, les irregularitats es varen confirmar, s'havia convertit part de la coberta amb terrassa i s'havien fet algunes modificacions interiors no contemplades dins el projecte.

Immediatament es va ordenar la paralització de l'obra i es va iniciar el corresponent expedient sancionador, alhora que es va sol·licitar al promotor que legalitzàs l'obra.

Setmanes més tard, es va presentar la proposta de legalització, en la qual el promotor assegurava que les feines que es consideraven irregulars s'havien fet per inconvenients sorgits durant l'execució i també pel mal estat de la casa.

Ara, la darrera Comissió de Govern i després d'una nova inspecció per part del zelador, en la qual es va comprovar que el promotor havia suprimit l'obra considerada irregular, es va acordar la concessió de la llicència.

No obstant això, aquesta concessió està supeditada a la presentació d'un aval bancari pel 20% de l'import de l'obra feta irregularment.
Malgrat la concessió de la llicència, l'Ajuntament manté obert l'expedient sancionador que continua la seva tramitació i que obligarà encara el promotor a pagar la multa estipulada d'1.395.000 ptes.

La reacció per part de la promotora no s'ha fet esperar i els bastiments, que feia poques setmanes havien estat retirats arran de les queixes dels veïns, aquesta mateixa setmana ja tornaven a estar instal·lats.

Al mateix temps, va reiniciar les obres en el punt en què s'havien paralitzat, donant una mostra de la urgència existent per executar-les.
És d'esperar, però, que a partir d'ara el control de l'obra que es vagi fent serà exhaustiu, per tal que a la mínima irregularitat se'n ordeni la paralització o la rectificació.

Sens dubte, ha estat un tema complicat, però que ha tingut solució fins i tot en un temps menor del que es pot esperar en un obra i expedient d'aquesta envergadura, que habitualment necessiten mesos per esser resolts per l'Ajuntament,

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris