nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Desallotjats 400 turistes d'un hotel de Magaluf a causa d'un incendi

Un incendi a les cuines de l'Hotel Jamaica de Magaluf obligà ahir horabaixa a desallotjar quatre-cents clients de l'establiment per evitar que patissin danys personals.

Segons informà ahir la Policia Local de Calvià, una patrulla del cos va ser avisada pel personal de cuina de l'hotel de la presència de foc poc abans de les cinc de l'horabaixa. Els bombers del CIM varen ser alertats i en poc temps es muntà un dispositiu per sufocar les flames i per desallotjar per complet l'edifici.

En poc menys de deu minuts, els quatre-cents clients sortiren a l'exterior sense que es produïssin incidents. Mentrestant, la Policia Local continuava regulant el trànsit i facilitant la tasca dels bombers desplaçats al lloc. Nou unitats de la Policia i tres vehicles dels bombers varen ser necessaris per controlar el foc passats quaranta minuts.

Desperfectes  

Una vegada sufocat per complet l'incendi es procedí a donar accés als usuaris de l'hotel, a excepció d'algunes habitacions de la primera planta que havien quedat malmeses pel fum. Pel que fa als danys materials, tot el menjador i la cuina patiren importants desperfectes a causa de l'acció del foc. A més, la calor va fer que algunes plaques de guix que eren col·locades en les parets i en el sostre del menjador varen caure al terra. Els clients de l'hotel varen dirigir-se a altres establiments de la mateixa cadena per poder sopar. També s'investigaren les causes de l'incendi i tot sembla indicar que el foc s'inicià en les fregidores situades a la cuina.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris