cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
29°

Assalten una joieria d'Inca i s'emporten objectes valorats en més de sis milions

Un altre establiment del municipi també fou objecte d'un robatori

Tres encaputxats assaltaren ahir a primera hora del matí la joieria Ordiñana d'Inca i s'emportaren objectes per valor de més de sis milions de pessetes, a més de causar algunes destrosses. La Guàrdia Civil també investiga si aquests individus foren els autors del robatori en l'establiment dels embotits Can Estrany, situat en la carretera que connecta Llubí amb Inca, i d'on ha desaparegut tot el que hi havia a la caixa forta.

Sembla ser que els sospitosos accediren a Can Estrany després d'aconseguir inutilitzar totes les alarmes instal·lades. Durant un temps, els lladres varen poder agafar totes les peces de valor a més de forçar la caixa de seguretat. Pel moment, es desconeix el valor del sostret però es calcula que pot ser milionari.

Poc abans de les cinc del matí, els assaltants irromperen en la joieria Ordiñana. Els delinqüents trencaren un vidre i després d'entrar en el comerç aconseguiren desconnectar les alarmes. En poc temps recolliren tot el que hi havia en els aparadors. Es dona la circumstància que en aquesta joieria es venen uns rellotges d'una coneguda marca exclusiva i totes les peces que eren exposades han passat a mans dels sospitosos.

El renou va fer que despertassin els veïns de la zona i la família que manté el negoci, la qual resideix just damunt de la joieria. Els testimonis pogueren observar la procedència de tres individus que anaven vestits de negre i que cobrien els seus rostres.

La Guàrdia Civil i la Policia Local foren avisats, però en arribar, els lladres ja havien desaparegut. Els agents efectuaren algunes investigacions en la zona i aconseguiren esbrinar que l'empleat de la benzinera situada a l'avinguda General Duque va veure passar un turisme de color fosc a més de dos-cents quilòmetres per hora, fet que fa suposar que en l'interior anaven els lladres.

N'hi haurà més?  

Arran d'aquests dos desgraciats fets tot fa suposar que en els propers dies tindrem notícies de noves accions similars per la zona si no és que els investigadors de la Guàrdia Civil aconsegueixen aturar els peus als delinqüents. De moment, sembla ser que amb les poques pistes que es tenen ja existeixen algunes sospites i amb les proves que es recolliran en el lloc dels fets encara es podran saber noves dades.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris