algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Cent persones fan una batuda per trobar una veïna de Llucmajor

Tot i els esforços, la Guàrdia Civil no troba cap rastre de Margalida Nadal

Margalida Nadal, de 80 anys.

27-12-2016

Agents dels quarters de la Guàrdia Civil de Llucmajor, l'Arenal, Campos i Algaida participaren ahir horabaixa en una espectacular batuda per localitzar Margalida Nadal, una veïna de Llucmajor que roman en parador desconegut des del passat 12 d'agost.

Els efectius de l'Institut Armat, juntament amb voluntaris i familiars de la desapareguda, formaren un grup que superava el centenar de persones per tal d'escorcollar les zones per on solia passejar Margalida. Desafortunadament, l'operació no donà fruits positius i no es trobà cap rastre.

Poc abans de les tres del migdia i a l'oficina municipal del carrer Berga, els participants en la recerca varen repartir"se en grups i començà la batuda. Cal recordar que Margalida pateix Alzheimer i la seva afecció pels bolets la feia passejar per zones de muntanya del seu municipi. Aquests punts varen ser inspeccionats pels agents i pels voluntaris.

Tot i els resultats de l'escorcollament, la família de Margalida no perd l'esperançà de trobar"la, tot i que ja ha passat més d'un mes de la seva desaparició. La filla de la dona cercada volgué agrair el seu esforç als efectius de la Guàrdia Civil i a les persones que participaren en la batuda.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris