algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
26°

El tancament dels accessos principals pot aïllar el centre

La regidora de Circulació, precupada per un possible caos

L'inici de les obres de sanejament en el carrer de sa Mar ha donat la veu d'alarma sobre una temporada de possible caos circulatori, a causa del tallament, d'altra banda inevitable, d'una de les principals vies de comunicació interior de la ciutat, afegit a les obres d'embelliment de la plaça Constitució, la qual cosa pot deixar totalment aïllat el centre de Sóller.

De fet, per tal d'ajornar el màxim possible el tancament del carrer de sa Mar, la Regidoria d'Obres i Serveis ha començat les tasques per un carrer accessori, sense sortida, com és el carrer Virrei de Rocafull.

El tancament del carrer de sa Mar impedirà als cotxes que circulen des del Port entrar cap al centre i dirigir-se a l'aparcament de la Gran Via, alhora que serà pràcticament impossible circular cap a la plaça Constitució una vegada que comencin les ambicioses obres d'embelliment que té preparades la regidoria de Miquel Gual i Tomàs Arbona.

Mentrestant, la regidora de Circulació Isabel Alcover ha mostrat la seva preocupació pel conjunt d'obres que són a punt de començar i que complicaran durant molts mesos la seva tasca i la de la Policia Local.

Tot plegat es podria encara complicar més amb l'enderrocament de la Solidez, també al centre, obra que també és a punt d'esser iniciada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris