cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
30°

L'Ajuntament rehabilita l'oratori de Sant Felip Neri

S'hi traslladarà la seu de la Tercera Edat

L'Ajuntament de Porreres fa obres a l'oratori de Sant Felip Neri per tal de traslladar-hi la seu de l'Associació de la Tercera Edat. Actualment, es duen a terme les obres de millora i condicionament del local mitjançant una subvenció de 7.700.000 pessetes que aporta la Delegació del Govern.

El trasllat del centre de la Tercera Edat a l'antic oratori obeeix al fet que l'actual local ja s'havia quedat molt petit per acollir la nombrosa plantilla de socis que existeix actualment. Els treballs, que es varen iniciar el passat mes d'agost, han consistit a remodelar la distribució interna de l'edifici per tal d'adequar-lo al seu nou ús.

Amb aquest objectiu, s'ha habilitat una cafeteria a la planta baixa i a la planta superior diverses dependències per a tallers i sales de reunions.

A més d'això, també s'han reformat els banys i s'ha reconstruït la coberta, la qual presentava problemes d'humitat.
Conjuntament amb el local que comprèn una superfície de quasi 200 metres quadrats, la tercera edat també podrà disposar d'un pati interior, d'aproximadament uns nou-cents metres quadrats, situats a la part de darrera de l'edifici.

L'antic oratori de Sant Felip Neri va ser cedit per la congregació al municipi fa uns quants anys.
Des de llavors ençà, l'Ajuntament ja va contemplar la possibilitat de dur a terme aquesta reforma a causa que l'actual local de l'Associació de la Tercera Edat de Porreres, que és una de les més nombroses de l'Illa, no té la capacitat suficient per tal de poder acollir tots els seus socis.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris