nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 13°
14°

Un vigilant apallissa un alemany en una discoteca i li fa perdre l'ull

La víctima va ser agredida amb un pal diumenge a l'Arenal

Carmelo M. de 25 anys ha estat detingut per la Policia Local de Palma com a presumpte autor d'un delicte de lesions que provocaren la pèrdua d'un ull de la víctima.

El detingut i un company seu treballaven al servei de seguretat d'una discoteca de Palma i varen agredir un jove alemany de forma brutal. El resultat de les lesions que li varen causar ha estat la pèrdua d'un dels seus ulls.

Els fets es produïren diumenge passat en un centre d'oci que té fixada la seva adreça a l'Arenal. Els agressors li varen pegar potades, cops de puny i l'agrediren brutalment amb un pal que varen provocar les greus lesions al jove.

L'alemany i dos companys es varen barallar per causes encara desconegudes amb el personal de seguretat de l'empresa. La policia va atendre el ferit. Els amics de la víctima varen explicar als agents que els agressors varen tirar el pal en un solar proper.

Dies després dels fets els agents municipals varen ser convocats per l'emissora del 092 per procedir a la recerca i detenció dels presumptes autors del delicte de les lesions, partint de la base que es coneixia el vehicle d'un dels suposats agressors.

A través de la documentació del cotxe (plaques de matrícula, registres de pertinença...) els agents aconseguiren les dades del domicili de Carmelo M, un dels principals sospitosos de les brutals agressions.

A les set i mitja de l'horabaixa del passat dia 29 els agents es varen dirigir al domicili indicat. Carmelo M. els va rebre i va confirmar als agents que era el propietari de l'esmentat vehicle. Carmelo M. els explicà que el cotxe se l'havia endut la persona amb qui compartia el domicili. Carmelo M. va ser detingut pels agents municipals.

Mentre es procedia al trasllat del detingut fins a les dependències policíaques els agents es varen creuar amb el company del detingut que circulava en sentit contrari per l'autopista de Llevant, en direcció a l'Arenal.

Com que els agents tenien la sospita que l'esmentat conductor podia ser un altre dels responsables de l'agressió a la discoteca, varen canviar de sentit i procediren a interceptar el vehicle i a detenir el seu conductor. Una vegada identificat va resultar ser Massimo R.

A les dependències policíaques es va poder comprovar que aquest individu no havia participat a la presumpta agressió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris