nubes
  • Màx: 12°
  • Mín: 12°
13°

Matas no discutirà la necessitat de fer una autopista, però sí per on ha de passar

El president es mostrà satisfet del diàleg amb els manifestants

El president del Govern balear, Jaume Matas, declarà ahir a Diari de Balears que està disposat a debatre amb els grups antiautopista el traçat, però no la necessitat de construir una via ràpida entre Manacor i Palma. Jaume Matas afirmà també que hi ha una enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) que diu que més del 60% dels ciutadans de les Balears estan a favor de la via ràpida.

Aquestes declaracions les realitzava el president 12 hores després d'haver anat a dialogar amb un petit grup de manifestants antiautopista de Felanitx que poc temps abans l'havien escridassat. Matas ens explicà ahir dematí a Vilafranca, on realitzava una visita oficial que «Jo tal i com els vaig comentar ahir vespre estic disposat a discutir quin traçat és el millor, però no la necessitat de fer-se que està més que demostrada amb l'enquesta del CIS en la qual no hi ha perill de dubte, perquè més del 60% de la gent de la nostra comunitat autònoma deixa clar que és necessària una via ràpida».

El president del Govern es mostrà satisfet de tal i com s'havien desenvolupat els esdeveniments i del fet d'haver anat a parlar amb el grup de manifestants. «Jo com a Jaume Matas no he tingut cap problema ni por d'anar a parlar amb un grup de gent que es manifesta. El que passa és que jo represent la Comunitat Autònoma i no puc arriscar-me a donar una mala imatge de la institució que represent».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris