lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
16°

Lourdes Soler: «Tenc por per la meva vida si donen la llibertat al meu marit»

Reclama protecció a la Justícia perquè ha rebut agressions físiques i amenaces

Lourdes Soler, l'al·lota de Felanitx que ha rebut agressions físiques i amenaces del seu exmarit, Pere J. S., explicà ahir a Diari de Balears que «tenc molta de por per la meva vida si donen la llibertat al meu marit, perquè segur que vindrà a matar-me. I si l'amollen d'aquí a cinc anys, d'aquí deu o d'aquí vint, també».

Lourdes reclama a la Justícia una solució per la seva vida i confia que li donarà protecció. «Confii en la Justícia. Crec que s'ha de prevenir quan passen coses com les que m'han passat a mi. Quan hi ha una mort per agressions, llavors es comprova que l'atacant ja havia estat denunciat un parell de vegades i per tant es podria haver previngut. Jo ja he posat algunes denúncies, vull pensar que no s'esperarà a actuar quan jo sigui morta». Tot començà quan Lourdes Soler va decidir posar fi a la relació. Arran d'això, el mes d'agost i després de quatre anys de matrimoni va veure com li cremaven el cotxe i va rebre ferides d'arma blanca. Dia 23 de setembre va veure com li cremaven el vehicle d'on feia feina i va trobar un pintada a la porta de casa seva que deia: «Lourdes moriràs». Pedro J.S. va ser detingut i és pendent de la decisió del jutge.

«He hagut de fugir de ca meva, no tenc res, ma mare m'ha d'acompanyar a fer feina i sempre mir darrere per por del que em pugui passar. Estic espantada quan pens que hi ha una persona així que en qualsevol moment poden amollar al carrer i saber que em ve a cercar», explicava aquesta dona de Felanitx la gran obsessió de la qual és poder refer la seva vida sense passar pena.

També comenta que el motiu pel qual el seu marit fa això és «per orgull, perquè vaig ser jo la que vaig decidir partir. Jo som com una propietat per a ell i el fet d'haver partit li toca l'orgull. Per gelosia, ell sap que no té motiu per agredir-me i amenaçar-me. És cert que hi va haver agressions amb arma blanca i que he tingut cops per tot el cap, braços, les cervicals i quasi pertot arreu. Fins i tot, un dia em va dir que estaria amb ell o morta».

Lourdes Soler viu una situació molt conflictiva i comenta que pel poble hi ha tot tipus de comentaris: «Hi ha gent que pensa que jo també tenc part de culpa. Suposem que jo la tengui tota, crec que no és necessari arribar a agressions i amenaces. Avui la gent se separa i no passa res».

Afirma que està molt contenta del tracte rebut per part de la Guàrdia Civil de Felanitx i només demana poder començar una nova vida.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris