nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
25°

La Sala cedeix l'estació del Figueral als artistes

L'Ajuntament de Marratxí ha cedit per un any l'ús de l'estació del Figueral a la Fundació Alexandre d'artistes plàstics majors. Per ara hauran de compartir els locals amb l'Escola d'Adults del Raiguer, que tal vegada hi farà els cursos d'infermeria.

La Fundació Alexandre, que ja compta amb uns solars municipals cedits per construir-hi una residència, utilitzarà l'estació com a seu social alhora que servirà de taller per impartir diversos cursets. De moment, després d'haver dotat el local amb llum i reixes a les finestres, començaran els cursos de dibuix, que són els més sol·licitats, i en un curt termini, amb un taller de paper. La idea de la directiva és inaugurar els locals a final d'octubre.

Segons ha informat a DdB Maria Horrach, de la junta de la Fundació, a l'estació hi haurà una exposició i venda permanent d'obres dels fons de l'entitat. Els comptes són posar la primera pedra de la residència per als artistes majors a principi del 1999, per començar les obres fent els tallers que, en primera instància, els serviran com a seu i per poder desenvolupar diverses activitats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris