cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 29°
28°

Una comissió de veïns es queixa al batle de la inseguretat ciutadana

Els residents de Sant Domingo protesten per les amenaces d'un grup de joves

Cansats de patir amenaces, insults i qualque pallissa, una comissió de residents de la zona pròxima a la parròquia de Sant Domingo anaren ahir a l'Ajuntament per presentar al batle la seva queixa i demanar solucions a aquest greu problema d'inseguretat.

El batle Pere Rotger va rebre en el despatx de batlia el grup integrat per més de vint veïns. A més d'escoltar-ne les reivindicacions ciutadanes, els va explicar que el consistori ja havia començat a prendre mesures per fer una acció conjunta entre la Policia Local, la Guàrdia Civil i el Jutjat.

També es preveu dotar de més llum la plaça de Sant Domingo i s'està tramitant una autorització judicial per instal·lar un sistema de vigilància de càmeres de televisió. A més es proposa la tramitació judicial urgent de totes les denúncies que realitzin els policies o els membres de la Guàrdia Civil, de tal manera que l'acció repressora contra qualsevol tipus de manifestació que perjudiqui greument els drets ciutadans sigui immediata.

Els veïns denuncien que un determinat grup de joves, la majoria entre 13 i 16 anys, i també alguna gent gran amb cotxes de luxe ocupen els jardins de la plaça i no respecten ningú, fins i tot arriben a insultar la gent que va a l'església per qualsevol acte religiós, noces o funerals.

Almanco un dels veïns ha estat víctima d'una pallissa, suposadament, per part d'alguns membres d'aquests grups de joves, els quals, segons la víctima, el volgueren castigar per haver-los denunciat a les forces de seguretat.

L'Ajuntament, d'acord amb els serveis socials, es proposa destinar a la zona un educador de carrer.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris