algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

El Govern promociona les Balears com a destí gastronòmic en el Saló de Gourmets a Madrid

El conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, i el director de l'Agència de Turisme de les Balears (ATB), Jaume Alzamora, han visitat aquest dilluns la fira especialitzada en gastronomia Saló de Gourmets, que se celebra a Madrid entre el 7 i el 10 de maig, i en el qual les Illes participen amb un estand propi amb l'objectiu de posicionar-se com a destinació de gastronomia.

Així mateix, la parada compta amb cinc empreses expositores que acudeixen a la fira per promocionar els seus productes. Concretament, es tracta del Consell Regulador de la Denominació d'Origen de l'Oli de Mallorca, el Consell regulador de la Denominació d'Origen Protegida Oliva de Mallorca, el Consell Regulador de la Denominació d'origen de Binissalem, Agromallorca i Espècies Crespí. Totes elles ofereixen durant els dies de fira diferents tastos dels seus productes als visitants, segons ha informat el Govern.

La parada de les Balears ha rebut la visita del secretari general d'Agricultura i Alimentació del Ministeri espanyol d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient, Carlos Cabanas, que ha degustat unes sopes elaborades per la xef María Salinas.

El conseller Vidal i el director de l'ATB han aprofitat també la seva presència en aquesta fira per visitar diferents productors de les Illes que estan presents amb una parada pròpia, com per exemple els embotits de Can Company (Mallorca) o els formatges de Son Mercer de Baix, a Menorca.

La presència de les Illes en la fira Saló de Gourmets obeeix a l'estratègia del Club de Producte Gastronomia de l'ATB, una eina de treball on està representat tant el sector públic com el sector privat i que té per objectiu la millora del producte i el posicionament com a destinació gastronòmica. Aquest Club i totes les accions que desenvolupa reben finançament de l'Impost de Turisme Sostenible.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.