cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
16°

8 maneres de gaudir del cap de setmana a Mallorca

Proposam diversos esdeveniments per poder gaudir de l’illa durant aquest cap de setmana.

Nit de l’auba | CAN PICAFORT

Divendres 4 d’agost arriba a Can Picafort la Nit de l’auba. La festa durarà des de les 22.00 hores fins a les 7.00 hores i les actuacions seran al poliesportiu del poble. Enguany es comptarà amb la presència dels Dj’s Andrea Oliva i Caleb Calloway com a reclams pels amats de la música electrònica.

XXIX Mostra de teatre al Teatre Romà | ALCÚDIA

Divendres 4 d’agost es podrà gaudir de la vint-i-novena edició de la Mostra de Teatre d’Alcúdia. Àlex Tejedor dirigeix l’obra de teatre ‘La conferència’ protagonitzada per l’actor Rodo Gener. La peça teatral començarà a les 22.00 hores i s’interpretarà a l’aire lliure al Teatre Romà de Pol·lèntia (Alcúdia). L’obra tracta un tema que durant anys s’ha obviat: la falta d’entesa entre els homes i les persones d’altres gèneres.

The Sunset Market | PORT PORTALS

Durant tot el mes d’agost en el bulevard de Port Portals es podrà viure un ambient estiuenc i vintage. Cada dimecres i dijous a partir de les 18 hores i fins a les 00.00 hores es podran trobar diversos espectacles per a tota la família. La varietat d’actuacions i d’estils musicals (música en directe, animacions infantils, soul, flamenco, música electrònica, swing...) fa possible gaudir d’una manera única dels capvespres de Port Portals.

V Cicle Sons i Estels | SANTA MARIA DEL CAMÍ

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí ha organitzat concerts per cada divendres. Podrem escoltar diferents actuacions, a la fresca, a diversos llocs del municipi. El V Cicle Sons i Estels començarà aquest divendres 4 d’agost al Pati interior de Son Bieló amb l’actuació d’Alejandro Calafat i José Manuel Sánchez, pianista i tenor. 24 P.A.S’es actuaran l’11 d’agost a les 22.00 hores a la Porta del rei en Jaume. Voicello mesclen l’òpera i el pop i la seva actuació serà el 18 d’agost a les 21.30 hores. Per acabar, el grup musical Tugores actuarà el 25 d’agost a les 22.00 hores al Claustre del Convent dels Mínims.

Love the 90’s | PORT ADRIANO

Els millors artistes dance de la dècada dels 90 arriben a Mallorca el divendres 4 d’agost de la mà del festival Love the 90’s que se celebrarà a Port Adriano. La Summer Edition del festival comptarà amb un cartell de luxe format per Jenny de Ace of Base, Snap!, Ice MC, Whigfield, Corona i OBK, presentat pel mític locutor Fernandisco i animat pels Jumper Brothers.

Festival S’EmbatT 2017 | SES COVETES

El divendres 4 d’agost se celebrarà al parc de n’Hereveta, Ses Covetes, el Festival de S’Embat. A les 20.30 hores s’obriran les portes encara que les actuacions no començaran fins a les 21.15 hores. Els músics convidats són: Frontman and the managers, Muchachito y la banda del Jiro, Market Noise , The Billy Young Band entre d’altres.    

Tramuntana Rocks | ESPORLES

El festival de rock i música electrònica arriba a Esporles. El dissabte 5 d’agost se celebrarà la cinquena edició d’aquest festival que enguany comptarà com a referents amb Marvin & Guy, Moscoman, Camera i Zombies in Miami, entre altres músics i artistes convidats.

Trampa Teatre | PALMA

La Sala Trampa acollirà aquest divendres 4 d’agost l’obra ‘El Escritor’. Es tracta d’una representació improvisada per la companyia Trampa Teatre. La funció de dues hores i mitja començarà a les 20.20. El que té d’especial aquesta obra és que malgrat ser una obra escrita, no s’ha assajat mai, per tant, es tracta d’una actuació improvisada.

 

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris