algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

'El pas del temps farà de nosaltres colors', homenatge a Ovidi Montllor

Inauguració de l'exposició en homenatge a Ovidi Montllor 'El pas del temps farà de nosaltres colors', xilografies de l'artista valencià Jordi Albinyana a l'espai de treball col·laboratiu Cowork Ibiza a Eivissa. L’acte d’inauguració tendrà lloc el proper 31 de març a partir de les 20.00 h i comptarà amb la presència de l’artista.

  • A continuació:
    Inauguració de La Exposició de Xilografies 'El pas del temps farà de nosaltres colors'

L'humor i la reivindicació vinculades a la música, a la poesia, a l’art i a la cultura des de la dimensió de la música d'Ovidi Montllor transformada en xilografia per l’artista Jordi Albinyana.

L'exposició té com a centre la música d’Ovidi Montllor i cada xilografia representa una cançó del cantautor. Músic i actor en llengua catalana amb un humor molt característic i sempre des d’un punt de vista completament heterodox: la ironia usada des d’un punt de vista reivindicatiu, però festiu i combatiu alhora, que és el que posa, precisament, al descobert la música combativa (però també irònica, tendra, completament polièdrica) de Montllor.

Ovidi Montllor i Mengual, conegut artísticament com a Ovidi Montllor, (Alcoi, 4 de febrer de 1942 – Barcelona, 10 de març de 1995) fou un actor i cantautor de la Nova Cançó valenciana, amb una extensa trajectòria professional, que comptà amb 12 àlbums editats i amb la participació en mig centenar de pel·lícules, 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.L'autor de l'exposició: Jordi Albinyana, 1982, l’Olleria (País Valencià)

Començà a dibuixar de menut i encara no ha parat. Es llicencià en Belles Arts per la Universitat de Sant Carles de València al 2009. Desde l’any 2000 compagina el seu treball personal amb el dibuix i la pintura amb feines d’il·lustració com la novel·la Pell de Pruna (premi de literatura eròtica 2008) o portades de revistes i de discs (Pep Botifarra, Senior i el cor brutal, Miquel Gil…) Premi Ovidi a millor disseny al 2011. Els darrers deu anys ha estat centrat en la experimentació de les tècniques del gravat, la xilografia i la serigrafia.

L'exposició sobre Ovidi Montllor ha estat a una vintena de sales els darrers 2 anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris