algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Tardor plujosa

Situació prevista a les Illes: l'arxipèlag balear estarà afectat per un nou episodi de pluja.
Menorca: hi haurà cel variable amb tendència a l'augment de la nigulositat durant el dia. S'esperen pluges i ruixats, en general moderats, a partir del capvespre. Les temperatures no experimentaran canvis. Tramuntana forta a darrera hora.
Serra de tramuntana: hi haurà cel entre mig i molt ennigulat en general, amb niguls més abundants durant la segona part del dia. S'esperen ruixats, en general moderats, però que puntualment poden ser d'intensitat forta. Les temperatures seran semblants a les d'ahir.
Llevant: hi haurà cel entre mig ennigulat i molt ennigulat en conjunt. A partir del migdia s'esperen ruixats moderats o localment forts i acompanyats de tempesta. Les temperatures mínimes no experimentaran canvis i les màximes baixaran lleugerament. Mar molt moguda a tot el litoral.
Migjorn: hi haurà cel entre mig i molt ennigulat per niguls grisos i compactes. S'esperen pluges i ruixats moderats i puntualment forts. Les temperatures seran semblants a les d'ahir o baixaran lleugerament.
El pla: hi haurà entre mig i molt ennigulat arreu. S'esperen alguns ruixats moderats o localment forts a partir del migdia. Les temperatures mínimes es mantindran i les màximes baixaran.
El raiguer: hi haurà cel entre mig i molt ennigulat per niguls grisos. A partir del migida es registraran ruixats moderats o localment intensos. Les temperatures experimentaran un progressiu descens durant el dia.
Palma: hi dominarà el cel molt ennigulat durant tot el dia. S'esperen ruixats moderats i alguna tempesta puntualment fortes. Les temperatures aniran a la baixa.
Eivissa i formentera: hi haurà cel entre mig i molt ennigulat i es registraran ruixats localment forts i acompanyats de tempesta. Les temperatures tendiran a baixar, especialment a partir del vespre.

Estat de la mar: hi bufaran vents moderats, de gregal, amb intervals forts a l'est de l'arxipèlag a partir del capvespre. La mar tindrà maror i augmentarà a forta maror i àrees de maregassa. Visibilitat horitzontal reduïda per ruixats.

Demà: la inestabilitat continuarà afectant tot l'arxipèlag. De matinada i durant el matí encara es podran registrar ruixats intensos acompanyats de temepsta a Menorca i nord-est de Mallorca. Les temperatures baixaran moderadament i l'ambient serà plenamente tardorenc.

Dimecres: la pertorbació mediterrània deixarà ruixats localment moderats i ratxes de vents intensos. Ambient prou rúfol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris