tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

Cel tapat a totes les Balears

Situació prevista a les Illes. En superfície s'observa un anticicló de bloqueig situat al sud d'Escandinàvia que impedeix el pas normal de les pertorbacions cap a l'est. Les masses d'aire atlàntiques afecten de ple bona part de la Península Ibèrica. El cel romandrà molt ennigulat o tapat a les Illes Balears. L'ambient serà càlid amb màximes de 26 graus i amb mínimes d'entre 19 i 22 graus. Menorca: hi haurà cel molt ennigulat o tapat amb bromes. Les temperatures seran més càlides. Serra de Tramuntana: hi haurà cel tapat amb bromes. L'ambient serà càlid per a l'època amb temperatures de 25 graus. Llevant: hi haurà cel enterbolit amb niguls baixos i amb niguls prims. Les temperatures experimentaran un lleuger augment. Migjorn: hi dominarà el cel gris durant bona part del dia. L'ambient serà prou suau amb no gaire amplitud tèrmica. Pla: hi haurà cel molt ennigulat o tapat amb bromes. Temperatures altes amb sensació de basca. Raiguer: hi haurà cel tapat amb bromes i temperatures més altes que les d'ahir. Palma: hi predominarà el cel molt ennigulat. L'ambient serà càlid amb poc contrast tèrmic. Eivissa i Formentera: hi haurà cel molt ennigulat amb qualque plugeta dèbil acompanyada de fang. La sensació serà de basca amb temperatures i humitats elevades.

Estat de la mar: hi bufarà vent entre fluix i moderat, de gregal. La mar tindrà marejol amb qualque redol de maror al nord. La visibilitat horitzontal estarà reduïda per bromes i per bandes de niguls baixos. La temperatura de l'aigua a la nostra costa es mantindrà al voltant dels 22 graus.

Demà: un front atlàntic afectarà amb pluges i amb ruixats bona part de l'Arxipèlag. Les temperatures s'aguantaran prou càlides.

Dimecres: l'ambient serà inestable amb pas de niguls i amb ruixats. Les temperatures experimentaran un lleuger a moderat descens.

Dijous: el cel estarà estirat amb bandes de niguls prims. Les temperatures no experimentaran canvis importants.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris