nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Calor de primavera

La situació a les Illes Balears es manté estable amb absència de nigulositat i de vents.

Situació prevista a les Illes. Menorca: hi haurà cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense canvis importants i vent fluix, de llevant i gregal, i brises al centre del dia. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel poc ennigulat o estirat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant i gregal, i brises al centre del dia.
Estat de la mar: mar plana o arrissada amb algun redol de marejol cap al sud. Visibilitat horitzontal de regular a bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 17 graus.
Tendència per als pròxims dies: sensació d'estiu. Demà, hi predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant, i brises. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat amb alguns intervals de niguls prims. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent fluix, de llevant, i brises. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat amb alguns intervals de niguls prims. Temperatura sense canvis importants i vent fluix, de llevant, i brises.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris