nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Fred i inestable

Hi ha una pertorbació al sud de Tunísia que envia un flux de vents del primer quadrant cap a nosaltres. En alçada es veu una àrea depressionària al sud de la península Ibèrica, acompanyada d'una massa d'aire prou fred. Hi haurà ambient prou inestable en tot l'Arxipèlag.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls amb ruixats dèbils i tendirà durant l'horabaixa a molt ennigulat amb ruixats localment moderats. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de gregal. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls amb ruixats dèbils i tendirà durant l'horabaixa a molt ennigulat amb ruixats localment moderats, de neu a Mallorca per damunt dels 1.000 metres, i que al final del capvespre poden anar acompanyats de tempesta i de calabruix. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de gregal.

Estat de la mar: maror amb àrees de forta maror. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats.

Tendència per als pròxims dies: demà, Diumenge de Pasqua, hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta i calabruix i ser de neu des de 900 metres. Temperatura sense gaire canvis i vent entre fluix i moderat, de tramuntana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris