muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

Mestral fort

S'observa una important pertorbació freda a la mar de Ligúria que provoca fortes ventades de Mestral a les Illes Balears. Hi haurà ambient gèlid i desagradós a tot l'Arxipèlag.

Situació prevista a les Illes. Menorca: hi haurà nigulositat entre variable i abundant amb ruixats ocasionals dèbils o localment moderats que podrien anar acompanyats de tempesta amb calabruix. Temperatura en lleuger descens i vent fort, de mestral, amb ratxes que poden assolir els 80 Km/h. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals nigulosos, amb ruixats ocasionals dèbils o localment moderats que podrien anar acompanyats de tempesta amb calabruix i ser de neu per damunt de 500 metres. Lleuger descens tèrmic i vent fort, de mestral, amb ratxes que poden assolir els 80 Km/h.

Estat de la mar. Forta maror amb àrees de maregassa. Visibilitat hortizontal reduïda per aiguats tempestuosos.

Tendència per als pròxims dies. Demà, hi haurà intervals nigulosos, amb ruixats localment moderats que podrien anar acompanyats de tempesta amb calabruix, més probables a Mallorca i Menorca, cota de neu a 500 metres. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de mestral, amb intervals forts. Dilluns, hi haurà intervals nigulosos, amb ruixats dèbils a moderats que poden anar acompanyats de tempesta amb calabruix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris