algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Fred i pluja

En superfície s'observa una pertorbació freda sobre Dinamarca, amb un mínim secundari a la Mediterrània occidental. La part activa d'un sistema frontal assoleix les Illes Balears. Hi haurà ambient gris a tot l'Arxipèlag. Cauran precipitacions puntualment fortes a Menorca i nord de Mallorca. Les temperatures aniran en clar descens.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà cel molt ennigulat o tapat, amb precipitacions localment moderades o fortes que al vespre podrien anar acompanyades de tempesta. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de ponent, que canviarà a entre moderat i fort, de tramuntana. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel molt ennigulat o tapat, amb precipitacions dèbils o localment moderades que al vespre podrien anar acompanyades de tempesta i ser de neu a Mallorca per damunt dels 800 metres. Temperatura en lleuger descens que serà moderat a partir de l'horabaixa i vent moderat, de ponent, que canviarà a entre moderat i fort, de tramuntana.

Estat de la mar: maror a forta maror. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats.

Tendència per als pròxims dies: demà, hi haurà intervals nigulosos, amb ruixats localment moderats, més probables a primeres i darreres hores del dia, que serien de neu per damunt de 600 metres. Temperatura en lleuger a moderat descens.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris