algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Tempestes durant el vespre

L'acostament d'una pertorbació freda provinent de l'Europa central produirà un nou deteriorament de les condicions atmosfèriques a les Illes Balears.

Situació prevista a les Balears: Menorca: hi haurà intervals nigulosos amb precipitacions dèbils i augmentarà durant el vespre a molt ennigulat, amb precipitacions moderades acompanyades de tempesta. Temperatura sense gaire canvis i vent moderat, de tramuntana, que minvarà a fluix. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals nigulosos amb precipitacions dèbils i augmentarà durant el vespre a molt ennigulat, amb precipitacions moderades acompanyades de tempesta. Temperatura sense gaire canvis i vent moderat, de tramuntana, que minvarà a fluix.

Estat de la mar: maror en tota la zona. Visibilitat horitzontal de regular a bona.

Tendència per als pròxims dies: demà, hi haurà cel ennuvolat o molt ennuvolat, amb precipitacions dèbils o moderades que poden anar acompanyades de tempesta i de calabruix, i ser de neu per damunt dels 600 o dels 700 metres. Temperatura en moderat descens i a Menorca vent entre moderat i fort, de tramuntana, i a la resta entre fluix i moderat, de tramuntana. Divendres, cel molt ennigulat o tapat, amb precipitacions dèbils o moderades. Temperatura en lleuger augment i vent entre moderat i fort, de llevant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris