algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Niguls al sud-oest

Un potent anticicló centrat al canal de la Mànega domina l'atmosfera de tot el sud-oest d'Europa. En alçada, l'anticicló de superfície correspon a una dorsal d'alta pressió. Hi haurà ambient assolellat amb alguns intervals nigulosos a Eivissa i Formentera i al sud-oest de Mallorca. Temperatures semblants a les d'ahir. Situació prevista a les Balears: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat.

Temperatura sense gaire canvis i vent moderat, de tramuntana. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals nigulosos a Eivissa i al sud-oest de Mallorca i predominarà el cel poc ennuvolat a la resta. Temperatura sense canvis importants i vent fluix, de gregal. Estat de la mar: marejol o maror. Visibilitat horitzontal de regular a bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant de 13 graus. Tendència per als pròxims dies: temps estable i anticiclònic. Demà, predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense gaire canvis i vent moderat, de gregal.

Dimecres, hi haurà cel ennigulat i tendirà a poc ennigulat. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de gregal. Dijous, predominarà el cel poc ennuvolat amb bromes matinals. Temperatura nocturna sense canvis i diürna en lleuger augment amb vent entre fluix i moderat, de ponent.

TEMPERATURES
PuntMàximesMínimesLitres

Palma16'09'7
Aeroport16'54'2
Eivissa13'912'2
Maó13'48'7
Sant Llorenç16'45'2
Lluc12'87'5

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris