algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cel boirós

L'anticicló càlid continua dominan la situació atmosfèrica a la península Ibèrica i a la conca mediterrània. Hi haurà nigulositat abundant amb bancs de boira i amb niguls baixos. Les temperatures es mantindran sense canvis importants.

Situació prevista a les Balears: Menorca: hi haurà cel tapat amb algunes clarianes durant el migdia i amb bromes i bancs de boira de matinada, a primera hora del matí i durant el vepsre. Temperatura nocturna sense variacions i diürna sense canvis o en lleuger augment, amb vent fluix i variable. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel tapat amb algunes clarianes durant el migdia i amb bromes i bancs de boira de matinada, a primera del matí i durant el vespre. Temperatura nocturna sense variacions i diürna sense canvis o en lleuger augment, amb vent fluix i variable.

Estat de la mar: arissada amb àrees de marejol. Visibilitat horitzontal molt dolenta. Temperatura de l'aigua al voltant de 13 graus.

Tendència per als pròxims dies: boira persistent. Demà, hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb bromes i amb bancs de boira. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent fluix i variable, amb predomini del migjorn. Divendres, cel molt ennigulat o tapat i tendirà a poc ennigulat, amb bromes i amb bancs de boira durant la matinada i el matí. Temperatura en augment moderat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris