cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Ambient hivernal

En superfície hi ha un anticicló situat al nord-oest de la península ibèrica que dirigeix un flux de vents del nord d'origen polar cap a latituds meridionals. Hi haurà cel mig ennigulat amb alguns ruixats a Menorca i punts de Mallorca. L'ambient serà fred, hivernal.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb possibilitat de ruixats dèbils, i tendirà a partir de migdia a intervals nigulosos. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts, que canviarà de matí a moderat, de mestral. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat, amb possibilitat de ruixats dèbils, més probables al nord-est de Mallorca, i tendirà a partir de migdia a intervals nigulosos. Temperatura estable o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de mestral.

Estat de la mar: forta maror al nord i maror a la resta. Visibilitat horitzontal de regular a bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa, al voltant dels 13 graus.

Tendència per als pròxims dies: Hi haurà intervals nigulosos. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i a Menorca vent fort, de tramuntana i a la resta entre fluix i moderat, de tramuntana. Dijous, predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis o en lleuger augment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris