cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Caloreta i ressol

S'observa una àrea depressionària sobre les illes britàniques que envia un corrent d'aire temperat d'origen subtropical cap a la Península Ibèrica i les Illes Balears. Hi haurà ambient assolellat, amb bandes de niguls baixos i clapes de niguls prims. Les temperatures seran càlides per l'època.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts amb bromes matinals. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent moderat, de llebeig. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls mitjans i alts amb bromes matinals. Temperatura estable o una mica més alta i vent moderat, de llebeig.

Estat de la mar: Marejol a maror. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 14 graus.

Tendència per als pròxims dies: Descens tèrmic. Demà, hi haurà cel poc ennigulat i augmentarà a molt ennigulat amb predomini dels niguls mitjans i alts. Temperatura en lleuger descens a partir del capvespre i vent moderat, de llebeig, que canviarà a moderat, de mestral. Dijous, hi haurà intervals nigulosos amb possibilitat de ruixats dèbils a la meitat nord de l'arxipèlag. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de mestral. Divendres, predominarà el cel poc ennigulat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris