algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
20°

Amplitud tèrmica

Una dorsal de l'anticicló atlàntic domina sobre bona part de la Península Ibèrica i les Illes Balears, tant a la superfície com a les capes altes atmosfèriques. Hi haurà ambient assolellat, sec i estable, amb bandes de niguls prims. Les temperatures pujaran, tot i que la matinada serà més freda.

Situació prevista a les Illes: Menorca: predominarà el cel poc ennigulat i tendirà el capvespre a intervals nigulosos amb predomini dels niguls mitjans i alts. Temperatura en lleuger a moderat augment i vent entre fluix i moderat, de ponent. Mallorca i les Pitiüses: predominarà el cel poc ennigulat i tendirà el capvespre a intervals nigulosos amb predomini dels niguls mitjans i alts. Temperatura nocturna en lleuger a moderat descens i diürna en lleuger a moderat augment amb vent entre fluix i moderat, de ponent.

Estat de la mar: Àrees de maror en tota la zona. Visibilitat horitzontal de regular a bona.

Tendència per als pròxims dies: Arriba l'hivern. Demà hi haurà cel poc ennigulat i tendirà a intervals nigulosos. Temperatura sense gaires canvis i vents moderats, de llebeig. Dilluns, hi haurà cel molt ennigulat, amb precipitacions moderades que a partir del capvespre poden ser localment fortes i acompanyades de tempesta amb calabruix. Temperatura en lleuger descens i vent moderat de llebeig, que canviarà a ponent.

TEMPERATURES
PuntMàximesMínimesLitres

Palma15'913'3
Aeroport15'511'7
Eivissa16'911'7
Maó14'409'2
Sant Llorenç15'010'2
Lluc10'408'7

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris