nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Plogudes i ruixats

Una pertorbació situada a la costa oriental d'Algèria afectarà al llarg del dia les Illes Balears, amb un ambient molt nigulós i amb ruixats ocasionalment tempestuosos.

Situació prevista a les Balears: Menorca: hi haurà cel molt ennigulat, amb plogudes i amb ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura sense gaire canvis i vent moderat, de gregal, que canviarà durant el vespre a moderat o fort, de tramuntana. Mallorca i les Pitiüses: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura amb pocs canvis i vent moderat, de gregal, que canviarà d'horabaixa a moderat, de tramuntana, amb intervals forts a Eivissa i Formentera i a l'oest de Mallorca.

Estat de la mar: maror o forta maror. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats. Tendència per als pròxims dies: demà, hi haurà intervals de niguls amb possibilitats de ruixats dèbils o localment moderats de matinada i tendirà a partir del matí a cel poc ennigulat. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts a Menorca i al nord de Mallorca, i que canviarà d'horabaixa a moderat, de ponent. Dijous, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils i ocasionals. Temperatura estable o una mica més baixa.

TEMPERATURES
PuntMàximesMínimesLitres

Palma18'611'913'4
Aeroport17'509'609'0
Eivissa20'411'210'7
Maó17'512'609'3
Sant Llorenç18'209'607'4
Lluc17'407'509'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris