cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Pluges febles

L'Institut Nacional de Meteorologia (INM) anuncia per a demà precipitacions febles a Galícia, el Cantàbric, Castella i Lleó, el nord de Navarra, d'Aragó i de Catalunya i a Balears. La tendència serà a intervals nigulosos a l'horabaixa a Galícia, Astúries i Castella i Lleó. Intervals nigulosos amb possibilitat d'alguna precipitació feble a la Rioja i al nord d'Extremadura.

Situació prevista a les Illes: Demà dimecres a Balears, predomini dels intervals nigulosos amb precipitacions febles ocasionals, que seran més probables a l'horabaixa. Les temperatures experimentaran un lleuger descens i bufaran vents fluixos de direcció variable. Menorca: Intervals ennigulats amb precipitacions febles i ocasionals més probables a l'horabaixa. Temperatures sense canvis. Vents del nord i el nord-oest fluixos. Mallorca: Intervals nigulosos amb precipitacions febles i ocasionals més probables a l'horabaixa. Temperatures sense canvis. Vents de component oest fluixos. Eivissa i Formentera: Intervals ennigulats amb precipitacions febles i ocasionals més probables a l'horabaixa. Temperatures sense canvis. Vents fluixos de direcció variable.

Tendència per als pròxims dies: Dijous hi haurà intervals ennigulats amb bromes matinals i possibilitat de precipitacions dèbils al nord-est de les Illes. Divendres, intervals nigulosos amb bromes matinals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris