algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Xàfecs febles

Ennigulat amb precipitacions febles a Astúries, Cantàbria i Balears i al nord-oest de Castella i Lleó a darreres hores. Intervals nigulosos amb precipitacions febles al nord de Canàries i el sud-est d'Aragó a primeres hores. Intervals nigulosos a la resta de les zones amb possibilitat d'alguna precipitació al litoral català i sistema central. Boires, algunes de persistents, a la Península. Temperatures en ascens lleuger a moderat al País Valencià i a Múrcia, i amb canvis lleugers a la resta. Vent del SO moderat al litoral gallec.

Situació prevista a es Illes: Menorca: Cel ennigulat o molt ennigulat amb xàfecs febles. Temperatures sense canvis o en lleuger descens. Vent del nord-est fluix. Mallorca: Cel ennigulat a molt ennigulat amb xàfecs febles. Temperatures sense canvis o en lleuger descens. Vent del nord-est fluix. Eivissa i Formentera: Cel ennigulat a molt ennigulat amb xàfecs febles. Temperatures sense canvis o en lleuger descens. Vent del nord-est fluix.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres: cel ennigulat a molt ennigulat amb xàfecs febles. Temperatures en lleuger descens. Vent de component nord fluix. Dijous: intervals ennigulats amb possibilitat de pluges febles. Temperatures sense canvis. Vent de component nord moderat. Divendres: intervals ennigulats. Temperatures sense gaires canvis.

TEMPERATURES
PuntMàximesMínimesLitres

Palma21'214'6
Aeroport21'511'2
Eivissa20'516'300'1
Maó19'813'200'2
Sant Llorenç21'411'9
Lluc19'010'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris