muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Precipitacions probables

Tant en superfície com a les capes altes atmosfèriques hi ha una depressió situada a l'oest de la península Ibèrica que impulsa una massa de niguls cap a nosaltres.Situació prevista a les Balears: nigulositat abundant amb alguna precipitació dèbil. Temperatura suau per l'època. Mala mar a la costa de Llevant. Menorca: hi haurà cel molt ennigulat o tapat, amb possibilitat de precipitacions dèbils ocasionals que podrien anar acompanyades de fang. Temperatura en lleuger augment i vent entre moderat i fort, de xaloc. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel molt ennigulat o tapat, amb probabilitat de precipitacions dèbils ocasionals tal vegada acompanyades de fang. Temperatura en lleuger augment i vent moderat, de xaloc, amb intervals forts de matinada.

Estat de la mar: maror forta a Menorca i al litoral est de Mallorca, i maror a la resta. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta.

Tendència per als pròxims dies: ambient humit i plujós. Demà, hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb precipitacions dèbils o localment moderades. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent moderat, de llevant i de xaloc, amb intervals forts durant la primera meiat del dia. Dimecres, hi haurà cel ennigulat, amb precipitacions moderades. Temperatura en lleuger descens.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris