cielo claro
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Pluja moderada

La situació atmosfèrica a la superfície ve dominada per la presència d'un anticicló situat a les Illes britàniques amb pressions de més de 1.028 mb al seu nucli.

Situació prevista a les Illes  

L'ambient a les illes serà plujós, a pesar del domini de les altes pressions. Cauren pluges moderades al matí i al nord. La probabilitat de precipitacions a les Pitiüses serà menor. Temperatures semblants a les d'ahir. Menorca: hi haurà cel molt ennigulat amb precipitacions en general moderades i tendirà a intervals de niguls amb possibilitat de ruixats aïllats. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de gregal. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel molt ennigulat amb precipitacions en general moderades i tendirà a intervals de niguls amb possibilitat de ruixats aïllats. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de gregal.

Estat de la mar

Marejol i àrees de maror. Visibilitat horitzontal de regular a bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 22 graus.

Tendència per als pròxims dies

Cel variable. Divendres, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils al nord-est. Temperatura estable o en lleuger augment i vent moderat, de tramuntana, a Menorca i nord de Mallorca i entre fluix i moderat a la resta. Dissabte, hi haurà intervals de niguls.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 22'0 18'2
Aeroport 22'9 14'2
Eivissa 23'2 18'9
Maó 20'9 17'1
Sant Llorenç 21'7 15'4
Lluc 17'1 13'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris