algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Anticicló tardoral

La situació atmosfèrica està marcada per la presència d'una àmplia àrea anticiclònica a l'Europa Meridional, amb nucli principal de 1027 mb centrat al sud de França. Les depressions atlàntiques corren per les latituds de les Illes Britàniques. En altitud la península Ibèrica i les Balears estan ocupades per una dorsal de l'anticicló subtropical.

Situació prevista a les Illes  

Domini del sol a totes les Illes. Ambient suau amb notable amplitud tèrmica. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable o una mica més baixa i vent fluix, de llevant, amb intervals de brises costaneres a la part central del dia. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent fluix, de llevant.

Estat de la mar  

Marejol i àrees de maror. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 20 i els 21 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Més niguls segons avanci el cap de setmana. No es pot descartar la possibilitat d'alguna precipitació dèbil de cara a diumenge. Ambient força suau amb nits manco fredes. Divendres, hi haurà cel mig ennigulat. Temperatura en lleuger augment.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'9 16'4
Aeroport 24'8 11'2
Eivissa 24'9 15'8
Maó 21'1 14'6
Sant Llorenç 26'4 12'5
Lluc 22'1 06'3

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris