algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Nit tropical

En superfície s'observa la presència d'una àrea depressionària centrada a l'oest de Portugal que es correspon a la topografia de 500 mb amb una bassa d'aire fred. Les altes pressions subtropicals dominen en un ampli àmbit que inclou tot Europa central i la conca mediterrània. Vents temperats i humits del segon quadrant afecten les Illes.

Situació prevista a les Illes  

Cel tèrbol amb pas de niguls mitjans i alts i amb possibilitat de precipitacions dèbils, més probables a les Pitiüses i oest de Mallorca. Temperatures estables, càlides. Nit tropical amb registres mínims nocturns superiors als 20 graus. Menorca: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils que poden anar acompanyades de fang. Temperatura amb pocs canvis i vent moderat, de llevant. Mallorca i les pitiüses: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils que poden anar acompanyades de fang. Temperatura estable i vent moderat, de llevant i gregal.

Estat de la mar  

Maror a tota lazona. Molt mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 22 i els 23 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Ambient nigulós amb poca probabilitat de precipitació. Dissabte, hi haurà cel ennigulat amb possibilitat de precipitacions dèbils.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'6 21'9
Aeroport 28'6 21'8
Eivissa 26'7 22'6
Maó 25'8 21'4
Sant Llorenç 26'7 21'6
Alfàbia 15'7 08'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris