algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Augment tèrmic

En superfície s'observa la presència d'una depressió freda centrada a l'oest del Marroc, amb pressions al seu nucli lleugerament inferiors als 1004 mb. Les pressions a les Illes són superiors a les normals per la presència d'un anticicló moderat centrat a França i al nord d'Itàlia. Entre ambdós centres d'acció hi ha un flux de vents de component est a la costa mediterrània peninsular i a les Balears. En alçària la depressió de superfície es correspon amb un embussament d'aire fred.

Situació prevista a les Illes  

Cel variable amb més niguls cap al sud. Podran caure precipitacions dèbils o localment moderades. Ambient temperat amb registres mínims nocturns prou elevats. Menorca: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura en lleuger a moderat augment i vent moderat, de llevant i gregal. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils que localment a Eivissa i al sud-oest de Mallorca podran ser moderades. Lleuger a moderat augment tèrmic i vent moderat, de llevant i gregal.

Estat de la mar  

Àrees de forta maror a maror. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre 21 i 23 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Ambient càlid i humit.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 24'9 18'4
Aeroport 25'0 14'5
Eivissa 24'6 17'6
Maó 22'3 17'4
Sant Llorenç 24'8 17'6
Lluc 20'9 13'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris