algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Possibilitat de pluges dèbils

A la superfície hi ha una forta pertorbació centrada al sud d'Islàndia que impulsa un front fred cap a l'oest de la península Ibèrica. La situació a la conca mediterrània oest és poc definida amb poc gradient bàric i amb pressions lleugerament inferiors a les normals. En alçària s'observa un flux moderat de vents del sud-oest amb una massa d'aire freda i inestable situada entre les Canàries i l'estret de Gibraltar.

Situació prevista a les Illes  

El cel romandrà mig ennigulat durant tot el dia. Poden caure precipitacions dèbils en qualsevol indret. L'ambient serà càlid i la temperatura màxima superarà els 25 graus. Menorca: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatua sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant, que a l'horabaixa girarà a fluix, de ponent. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant, que a l'horabaixa girarà a fluix, de ponent.

Estat de la mar  

Marejol i àrees de maror. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 21 i els 22 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Mes tardoral. Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a l'horabaixa a intervals de niguls.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 25'2 20'2
Aeroport 25'8 17'6
Eivissa 25'7 20'0
Maó 24'1 19'8
Sant Llorenç 25'6 18'2
Lluc 21'6 14'1

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris