nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Pluges generoses

Hi ha una depressió superficial enfront de la costa catalana, amb menys de 996 mb al seu centre. En alçària, als 500 mb s'observa que hi ha un remarcat solc des de latituds escandinaves fins al nord d'Àfrica. A més, se significa una massa d'aire força fred sobre la vertical del nord-est peninsular, amb -30º en alçària.

Situació prevista a les Illes: Pluges generoses i generals arreu de l'Arxipèlag. De cara a l'horabaixa, i sobretot al vespre, les precipitacions s'intensificaran força a la serra de Tramuntana, on fins i tot podria aparèixer la neu als seus cims més alts. Menorca: cel molt ennigulat, amb pluges i ruixats en general moderats, que ocasionalment poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura en lleuger a moderat descens a partir de migdia i vent fluix, de llebeig, que aviat augmentarà i girarà a entre moderat i fort, de ponent. Mallorca i les Pitiüses: cel molt ennigulat, amb pluges i ruixats en general moderats, que ocasionalment poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura en progressiu descens a partir de migdia i vent fluix, de llebeig, que aviat augmentarà i girarà a entre moderat i fort, de ponent i mestral.

Estat de la mar: Forta maror a maregassa. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats.
Tendència per als pròxims dies: Ambient molt fred, de ple hivern. Dilluns cel ennigulat, amb ruixats localment moderats.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 15'3 12'2
Aeroport 16'0 11'0
Eivissa 19'9 13'6
Maó 12'3 08'8
Sant Llorenç 15'7 12'2
Lluc 10'9 06'8
Porreres 17'0 10'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris