algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Ratxes fortes de llebeig

El pas d'una banda frontal freda, que ve acompanyada per forts vents del tercer quadrant, originarà precipitacions generals a tota la Península Ibèrica, més importants a la seva part més occidental i septentrional. Aquest front fred es desplaçarà amb lentitud cap a l'est i ben bé fins a darrera hora de l'horabaixa no assolirà la costa mediterrània peninsular. L'acostament de l'esmentat front es traduirà a les Illes per un augment de la nigulositat cirrossa, típica en situacions atmosfèriques de vents a gran velocitat.

Situació prevista a les Illes: Cel variable amb niguls mitjans i alts que segons vagin passant les hores s'aniran fent més abundants. No s'esperen precipitacions. Temperatures encara una mica més altes que ahir. Menorca: hi haurà un augment de la nigulositat mitjana i alta durant el dia. Temperatura una mica més alta i vent moderat, de llebeig, amb intervals forts. Mallorca i les Pitiüses: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà durant el dia a molt ennigulat, amb predomini dels niguls mitjans i alts. Temperatura diürna en lleuger augment i nocturna sense gaires canvis. Vent moderat, de llebeig, amb intervals forts.

Estat de la mar: maror i forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: Temps inestable i amb temperatures sensiblement més fredes. Dijous, cel ennigulat o molt ennigulat, amb ruixats localment moderats i acompanyats de tempesta.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'4 13'2
Aeroport 17'5 10'6
Eivissa 18'8 13'3
Maó 16'0 11'2
Lluc 16'8 08'1

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris