algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Vent de ponent moderat

Les baixes pressions continuen dominant el panorama meteorològic a la península Ibèrica i les Balears. Les bandes frontals, que, des de l'Atlàntic, afecten la conca oest de la Mediterrània determinen pluges de caràcter dèbil a les Illes.

El flux de vent al nostre àmbit balear és de l'oest-sudoest, moderat.
Situació prevista a les Illes: cel variable a tot l'Arxipèlag. Es podran produir precipitacions febles a qualsevol punt de l'Arxipèlag. Temperatures si fa no fa com ahir. Menorca: hi haurà intervals de niguls, amb pluges dèbils. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de ponent, amb alguns intervals forts. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls, amb pluges dèbils. Temperatura amb pocs canvis i vent moderat, de ponent, amb intervals forts.

Estat de la mar: maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal de bona a regular.
Tendència per als pròxims dies: Temperatura en descens. Dimecres, hi haurà intervals de niguls, amb probabilitat de ruixats dèbils.
Temperatura en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de ponent. Dijous, hi haurà intervals de niguls amb probabilitat de ruixats dèbils a moderats que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de mestral.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'0 13'8
Aeroport 16'9 14'0
Eivissa 18'1 13'8 00'7
Maó 14'6 11'3 02'1
Sant Llorenç 16'8 12'9
Lluc 12'8 07'1
Pollença 16'9 09'5
Porreres 16'2 11'8
Portocolom 17'1 12'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris