algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Més hivernal

La situació atmosfèrica es presenta poc definida, amb pressions relativament altes a nivell de la superfície i aire fred i inestable en alçària. D'altra banda, una línia d'inestabilitat, amb trams de caràcter càlid i trams de caràcter fred s'estén pel nord de Galícia, Cantàbric i Pirineus.

Situació prevista a les Illes: Cel variable amb pas de niguls i possibilitat d'algun ruixat dèbil, més probable al nord. Temperatures a la baixa amb màximes entre dotze i quinze graus. Menorca: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat d'algun ruixat dèbil. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana, que girarà al capvespre a ponent. Mallorca: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat d'algun ruixat dèbil, més probable al nord de l'illa. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de tramuntana, que tendirà al capvespre a fluix, de ponent. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de mestral, que tendirà al capvespre a fluix, de ponent.

Estat de la mar: Forta maror a maror. Bona visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Diumenge hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats. Temperatura estable o una mica més alta i vent variable localment moderat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'6 12'8
Aeroport 15'8 07'4
Eivissa 17'9 09'2 10'8
Maó 15'2 08'6 00'1
Sant Llorenç 17'1 08'1
Lluc 13'9 06'5
Porreres 16'9 07'6

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris