algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Niguls i més fresca

Un front poc actiu afectarà les Illes al llarg de la jornada d'avui. Hi haurà pas freqüent de niguls, que al nord podran deixar algun ruixat dèbil, sobretot al matí. Darrere el pas del front hi entraran vents del quart quadrant que deixaran l'ambient força més fresc. No es pot descartar la possibilitat d'alguna tempesta o ruixat d'inestabilitat a Menorca i nord de Mallorca a darrera hora de l'horabaixa.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats dèbils, més probables al matí. Temperatura en moderat descens i vent moderat, de mestral, amb algun interval de niguls, amb possibilitat de ruixats dèbils, més probables al matí. Temperatura en moderat descens i vent mdoerat, de mestral, amb algun interval fort. Mallorca: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats dèbils, més probables al matí i al nord. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent moderat, de ponent i mestral, amb algun interval fort. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de ponent i mestral.

Estat de la mar: Maror i àrees de forta maror. Visibilitat horitzontal bona.
Tendència per als pròxims dies: Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de mestral. Diumenge, hi haurà intervals de niguls, amb ruixats localment moderats. Lleuger descens tèrmic i vent de mestral.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'3 08'3
Aeroport 17'0 07'2
Eivissa 18'4 10'0
Maó 15'9 09'9
Sant Llorenç 20'7 08'1
Lluc 23'6 01'8
Porreres 18'2 04'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris