algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Bonança prehivernal

En superfície s'observa la presència d'un potent anticicló centrat al sud-oest de la Península ibèrica que estén les seves condicions d'alta pressió a bona part d'Espanya i les Illes.

Situació prevista a les Illes: Sol i bon temps a tot l'arxipèlag. Temperatures suaus, amb màximes d'entre desset i denou graus. Menorca: Hi predominarà el cel poc ennigulat, amb intervals de niguls alts i bromes matinals. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de ponent. Mallorca: Hi predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls alts i bromes matinals. Temperatura estable o en lleuger augment i vent fluix, de ponent, que al capvespre girarà a entre fluix i moderat, de llebeig. Eivissa i Formentera: Hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes matinals. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent fluix, de ponent, que al capvespre girarà a entre fluix i moderat, de llebeig.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror. Visibilitat horitzontal regular a tota la zona.
Tendència per als pròxims dies: Ambient assolellat, sec i estable. Dilluns hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes matinals. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Dimarts, hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes i alguns bancs de boira. Temperatura estable o en lleuger augment i vent de llebeig.

TEMPERATURES 7'2

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'6 13'0
Aeroport 17'0
Eivissa 18'3 11'2
Maó 17'2 11'2
Sant Llorenç 17'5 11'6
Lluc ---- ----
Porreres ---- ----

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris