algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Temps estable

Les pertorbacions atlàntiques donen fortes ventades i precipitacions generals a la meitat oest de la península Ibèrica mentre que a penes deixen quatre gotes a la costa mediterrània. Les Balears es troben fora del radi d'acció de les baixes pressions, amb sol i amb poc vent.

Situació prevista a les Illes: El temps a les Illes tornarà a ser estable. Hi dominarà el sol amb alguns intervals de niguls alts que segons vagi avançant el dia s'aniran fent més freqüents. El vent de component sud deixarà l'ambient força tebi i humit arreu. Menorca i Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes i alguns intervals de niguls alts. Temperatura estable o en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, amb bromes i alguns intervals de niguls alts. Temperatura sense canvis o en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de migjorn.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per bromes i boirines.
Tendència per als pròxims dies: Dimecres, hi haurà intervals nigulosos amb predomini dels niguls mitjans i alts i possibilitat d'alguna precipitació dèbil i dispersa. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de llebeig i migjorn. Dijous, hi haurà intervals de niguls. Temperatura sense canvis importants.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'3 08'9
Aeroport 17'2 02'5
Eivissa 19'4 09'6
Maó 16'2 06'8
Sant Llorenç 17'9 04'4
Lluc 17'8 00'6
Pollença 17'8 04'8 00'1
Porreres 17'7 03'8
Portocolom 17'9 08'9

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris