algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Assolellat amb niguls prims

En superfície s'obseva un sistema frontal enfront de la costa atlàntica de la península Ibèrica. El flux de vent en tota aquella zona és de component sud-oest. Les pressions a l'est de la Península i les Balears són elevades, per la presència d'un anticicló de 1.026 mb centrat en terres de l'interior d'Europa.

Situació prevista a les Illes: Domini del sol a totes les illes, amb alguns intervals de niguls prims cap al sud-oest. Temperatures diürnes sensiblement més altes que ahir. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura en moderat augment i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls alts. Temperatura diürna en lleuger a moderat augment i nocturna sense canvis importants. Vent entre fluix i moderat, de llebeig. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls alts. Lleuger a moderat augment tèrmic i vent entre fluix i moderat, de llebeig.

Estat de la mar: Maror i àrees de maror. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: Suavitat tèrmica. Dimarts, cel poc ennigulat, amb bromes. Temperatura en lleuger augment i vent entre fluix i moderat, de migjorn. Dimecres, hi haurà intervals de niguls. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de migjorn.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'8 10'9
Aeroport 16'0 07'4
Eivissa 17'6 10'0
Maó 14'5 08'9
Sant Llorenç 17'0 08'3
Lluc 13'7 05'1
Pollença 16'9 08'9
Porreres 17'4 08'7

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris