cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
21°

Calma tardoral

En superfície s'observa una extensa àrea anticiclònica a l'Europa centre-occidental i la Mediterrània, amb un nucli principal de 1026 mb centrat a Alemanya. Es veu un segon nucli, de similars característiques, cap al sud-oest de les Açores. També hi ha una llarga banda frontal enfront de la costa atlàntica europea.

Situació prevista a les Illes: Sol i bon temps a tot l'Arxipèlag. Temperatura suau, amb moderada oscil·lació entre el dia i la nit. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix i variable. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb alguna nigulositat d'evolució diürna a l'interior. Temperatura estable i vent fluix i variable que tendirà a l'horabaixa a fluix, de migjorn. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix i variable.

Estat de la mar: Àrees de marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: Temperat i humit. Dijous, hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes i bancs de boira matinals, i augmentarà al capvespre a intervals de niguls mitjans i alts. Lleuger augment tèrmic i vent entre fluix i moderat, de migjorn. Divendres, hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura en lleuger augment.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 24'2 13'0
Aeroport 23'2 10'1
Eivissa 24'0 16'0
Maó 21'8 12'2
Sant Llorenç 23'8 10'9
Lluc 19'8 09'0
Manacor 23'0 12'0

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris