cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Llebeig localment moderat

En superfície s'observa la coa d'un front fred fregant el golf de Biscaia i els Pirineus occidentals. En alçària tota la conca oest de la Mediterrània continua afectada per una massa d'aire molt càlid de naturalesa continental tropical.

Situació prevista a les Illes: Domini del sol amb alguns intervals de niguls. També hi haurà bandes de niguls baixos enganxats a la costa. Temperatura molt elevada amb màximes d'entre 33 i 37 graus. Sensació de basca molt acusada. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes i calitges i alguns intervals de niguls alts durant el matí. Temperatura sense gaire canvis i vent moderat, de llebeig i migjorn, que minvarà a darrera hora a fluix. Mallorca i les Pitiüses: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes i calitges i alguns intervals de niguls alts durant el matí. Temperatura sense canvis importants i vent entre fluix i moderat, de llebeig i migjorn.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-sis i els vint-i-set graus. Tendència per als pròxims dies: Descens termomètric. Diumenge, hi haurà intervals de niguls al nord de l'Arxipèlag i predominarà el cel poc ennigulat a la resta. Moderat descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 33'6 25'5
Aeroport 37'1 21'0
Eivissa 36'3 24'9
Maó 33'2 23'2
Lluc 41'4 24'5
Pollença 38'6 20'3
Porreres 39'9 21'2
Sa Font Pella 41'3 23'1

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris