nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Ruixats passatgers

En superfície s'observa una àrea de pressions relativament baixes enfront de la costa nord catalana, amb valors lleugerament inferiors als 1.012 mb. En alçària, inestabilitat lleugera i moderada al nord de les Balears.

Situació prevista a les Illes: Possibilitat de ruixats i d'alguna tempestat localment moderada a primera hora, més probable a zones de muntanya. Calor i molta xafogor. Menorca: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats ocasionals dèbils i tendirà a l'horabaixa a poc ennigulat. Temperatura una mica més baixa i vent fluix, de migjorn, que girarà al vespre a tramuntana localment moderada. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats ocasionals dèbils que a zones de muntanya podran ser localment moderats i acompanyats de tempesta, i tendirà durant l'horabaixa a poc ennigulat. Temperatura estable o en lleuger descens i vent fluix, de migjorn, que girarà a fluix, de tramuntana.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-cinc graus.

Tendència per als pròxims dies: Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable o una mica més baixa i vent fluix.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'2 20'9
Aeroport 33'5 16'2
Eivissa 29'0 21'0
Maó 27'8 20'5
Sant Llorenç 29'9 18'7

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris