nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

Sol i embat

Les pressions són elevades a les Illes per la presència d'un anticicló centrat a l'oest de Bretanya. En altura, les altes subtropicals protegeixen l'atmosfera dels països costaners de la Mediterrània de les pertorbacions atlàntiques.

Situació prevista a les Illes: Sol i bon temps arreu de les Illes. Temperatura càlida, normal per l'època. Embat moderat a la badia de Palma. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat, amb nigulositat de creixement diürn a l'interior i comarques de llevant. Temperatura estable i vent fluix, de llevant, amb brises. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant, amb brises.

Estat de la mar: A la costa nord maror que minvarà a marejol. A la resta àrees de marejol. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-tres i els vint-i-quatre graus.

Tendència per als pròxims dies: Ambien força càlid. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat. Lleuger augment tèrmic i vent fluix, de llevant, amb brises. Dimarts, cel poc ennigulat o estirat. Temperatura una mica més alta i vent fluix, de llevant, amb brises. Dimecres, sol i molta calor.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'6 22'6
Aeroport 30'6 19'6
Eivissa 28'5 23'0
Maó 27'6 22'0
Pollença 26'4 20'8
Lluc 29'8 17'0
Sant Llorenç 28'7 23'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris