algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Els animadors d'hotel Juanma Pintado i Martina Mena expliquen la seva feina i aventures

«És rar el dia que un turista no ens sorprèn»

El protagonistes de la d'avui són animadors d'hotel. La seva feina és sorprendre gratament els turistes però afirmen que «no hi ha dia que no siguem nosaltres els que ens veim sorpresos per ells». Juanma Pintado i Martina Mena fa cinc anys que treballen amb Sol Melià i diuen que les anècdotes es conten per centenars. D'aquestes, la seva majoria són divertides, emperò entre elles es troben situacions límit.

Des de la venda de cartons per jugar al bingo a un home cec que, com és clar no podia veure els números, a trobar-se amb el regal d'un ram de roses gegant i que a hores d'ara Martina encara no sap a qui donar les gràcies, i fins un seguit d'episodis similars són aspectes assumits de la feina. En els seus xous parlen en cinc idiomes diferents.

Afirmen que no són professionals de l'espectacle i així sel's disculpa quan surten a l'escenari sense acabar de vestir o amb una perruca a mig col·locar. «Amb aquestes coses els esclafits de rialles són grossos». Tot i així, el major gust que tenen els turistes és quan els poden fer alguna jugada. «Tirar-nos a la piscina vestits o fer-nos la befa és per a ells el màxim», afirmen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris