muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Cels clars

A la superfície s'aprecia una àmplia àrea depressionària que afecta bona part d'Europa occidental des de la Península ibèrica fins Escandinàvia. Posseeix un mínim de 1006 mb damunt el Cantàbric. en altitud hi ha inestabilitat moderada als Pirineus i lleugera a moderada en el terç superior peninsular.

Situació prevista a les Illes: Predomini de l'ambient assolellat amb alguna nigulositat de creixement a l'interior i est de Mallorca. Temperatures moderadament caloroses. Menorca, predomini de cels poc ennigulats. Temperatures sense canvis significatius i vents del sud-oest, de fluixos a moderats. Mallorca, predomini de cels poc ennigulats amb algun nigul de creixement a l'interior i est de Mallorca. Temperatures estables i vents del sud-oest, de fluixos a moderats, amb brises. Eivissa i Formentera, cels poc ennigulats. Temperatures sense canvis significatius i vents del sud-oest, de fluixos a moderats.

Estat de la mar: Vents localment moderats del sud-oest. De Dragonera a Formentor, marejol. De Formentor a Capdepera, marejol. De Capdepera a ses Salines, marejol. De ses Salines a Dragonera, marejol a maror. Visibilitat horitzontal de regular a bona.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres, predomini de cels poc ennigulats.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 31'7 23'4
Aeroport 31'8 23'4
Eivissa 33'2 23'1
Maó 29'8 22'8
Sant Llorenç 34'0 22'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris