algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Vent fluix i embat

En superfície, un anticicló britànic amb pressions poc elevades domina l'atmosfera de la Mediterrània i la península Ibèrica. Gairebé no hi ha gradient bàric sobre la conca oest de la Mediterrània. En altura, les condicions sobre les Balears són de gran estabilitat.

Situació prevista a les Illes: Domini del sol a tot l'Arxipèlag. Temperatures caniculars amb màximes de 33º a l'interior de Mallorca i entre els 27º i els 30º a la franja costanera. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de llevant, i brises. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant, i embat. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent fluix, de llevant, i brises.

Estat de la mar: Mar arrissada i marejol a tota la costa. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-dos i els vint-i-tres graus.

Tendència per als pròxims dies: Temps plenament canicular amb sol i amb molta calor. Dijous, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura una mica més alta i vent fluix, de gregal, i brises. Divendres, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent fluix, de llevant, i brises. Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat. Lleuger augment tèrmic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris